Passie is beleven : In 2018 zijn Erik van Gelderen en Bernadette Basa begonnen met Kookstudio Taste of Zen. Wat begon als een hobby, groeide uit een een volwaardig bedrijf met meerdere culinaire concepten, waarvan The Oriënt Express één is. Inmiddels hebben we al vele honderden gasten naar tevredenheid mogen serveren en zijn we voortdurend op zoek hoe onszelf te verbeteren om de ervaring voor u nog waardevoller te maken.
Wij ontvangen u met onze passie en liefde voor lekker eten.
De passie voor treinen was er al van jongs af aan. Deze passie heeft zich nu vertaald in het ontwerpen en maken van 2 diner kamers in de stijl van de Oriënt Express. Hoogtepunt in deze reis was een bezoek aan de Oriënt Express zelf (waarvoor onze hartelijke dank aan Belmond Travels, die dit mogelijk hebben gemaakt), waar we voor vertrek een rondleiding kregen en foto’s mochten maken, waarvan u een impressie op onze website zult tegenkomen.
Dineren in een unieke ambiance
Proef de sfeer van voorheen en nu
Wij ontvangen u graag aan boord.
Wij ontvangen u graag aan boord van onze impressie van de Oriënt Express. We hopen dat u op onze site een goede sfeerimpressie heeft gekregen. Natuurlijk bent u van harte welkom om eens geheel vrijblijvend zelf te komen kijken. Graag wel op afspraak.

Ons exclusieve 7 gangen seafood arrangement
Voor de liefhebber van seafood hebben wij ons exclusieve seafoodmenu in samenwerking met onze vaste leverancier. Dit menu dient minimaal 1 week van te voren gereserveerd te worden en is voor minimaal 2 personen.